Ordinador portátil sobre una taula de fusta amb unes ulleres sobre ell. Som administradors de finques col·legiats i som a Mataró.

AVÍS D'INCIDÈNCIA

En cas d’incidència amb el seu immoble o comunitat i per tal de poder gestionar a la major brevetat possible aquesta incidència, preguem es posi en contacte amb nosaltres a través d’aquesta web, indicant-nos les seves dades personals, comunitat / immoble i un telèfon de contacte, així com una breu explicació de la mateixa.  

Castella López Administracions és una empresa dedicada a la Gestió i Administració tant vertical com horitzontal a la zona del Maresme.

Som Administradors Col·legiats, pel que això li pot garantir que esta contractant un profesional amb una formació adecuada i constant per dur a terme les seves funcions.

Un despatx de les oficines de Castella López Administració de finques

Com treballem per la seva comunitat

l nostre objectiu es aconseguir un correcte funcionament de la seva Comunitat així com la conservació, manteniment i reparació de les serves.

Per arribar a aquest objectiu, creiem que s’ha de tenir la màxima eficiència a l’hora d’atendre les necessitats dels nostres clients.

Per dur a terme els nostres serveis treballem amb industrials i especialistes de la zona, amb la confiança què ens aporten.

Això ens permet donar la cobertura necessària a les necessitats dels nostres clients.

L'equip

I, a més:

CONTACTE I HORARIS

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h. No obstant, ens poden comunicar qualsevol incidència a través del nostre correu electrònic administracio@studi.cat les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

CONCERTI UNA VISITA

Si vol vendre o llogar el seu habitatge, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 937 556 047 o bé enviant un correu a info@studi.cat